Duingroep Nederland

Bouw is het kloppende hart van Duingroep. Wij hebben alles in huis om uw project te realiseren.

Airless spuitwerk en traditioneel schilderwerk

Wil jij je kamer, gehele woning of bijvoorbeeld kantoorgebouw laten voorzien van nieuw schilderwerk? Dan zijn wij de juiste partij! Wij hebben al vele klussen verzorgd in de omgeving van Rotterdam. Dus ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een schilder in Rotterdam voor het schilderen van je bedrijfspand óf juist naar een betrouwbare schilder in Spijkenisse voor het verven van je woonkamer: schakel ons dan in voor je klus! 

Airless spuiten: zo werkt het

Wij zijn experts op het gebied van Airless spuitwerk. Bij Airless spuiten wordt er door ons met een speciale verfspuit een dun laagje latex aangebracht. Doordat we overlappend spuiten en de banen uitwasemen is dit gegarandeerd streeploos, zeker bij grote plafonds is spuitwerk een must om geen aanzetten te zien. Het aanbrengen van een nieuwe verflaag geeft ieder oppervlak een frisse, nieuwe uitstraling. Ideaal dus om te laten doen tijdens een renovatie!

Hoe werkt een Airless verfspuit precies?

Je hebt verschillende soorten verfspuiten. Allen werken ze nét even op een andere manier. Tijdens Airless spraying wordt er onder een zeer hoge druk en zonder gebruik te maken van een luchtmantel, verf uit de spuit gespoten. Doordat de opening waardoor dit gebeurt zeer klein is, wordt de verf mooi verneveld. Dit levert een egaal en streeploos resultaat op, zonder al te veel nevel.

Spuiten van af: 9,50

De voordelen van Airless spuitwerk

Het gebruiken van een Airless verfspuit is vandaag de dag zeer populair. Dit komt omdat je met deze tool zeer nauwkeuring én snel te werk kunt gaan. Zo krijg je altijd een perfect eindresultaat! Daarnaast bespaart deze manier van schilderen je ook veel geld. Dit komt omdat je door Airless te spuiten een mooi resultaat krijgt, maar dan met een stuk minder verf en tijd. Een echte win-winsituatie dus! Voordat het werk begint word alles volledig afgeplakt zodat u naderhand geen overlast heeft van de schilder werkzaamheden.
 

 

Schildersbedrijf in Spijkenisse: de kosten

Ben jij benieuwd welke kosten ons schildersbedrijf in Spijkenisse rekent voor jouw verfklus? Wij werken altijd met een vaste Airless prijs per m2. De prijs is dus afhankelijk van de omvang van de klus en of de woning leeg is of niet. Neem contact met ons op voor de aanvraag van een offerte op maat. Zo weet je precies welke kosten je kunt verwachten.
 
Ben je toch nog niet helemaal overtuigd van de voordelen van Airless spuitwerk of prefereer jij een schilder in Rotterdam die op de traditionele wijze schildert? Ons schildersbedrijf in Spijkenisse kun je uiteraard ook inschakelen voor de uitvoering van traditioneel schilderwerk!
 

Contactformulier

Heb jij vragen over onze tarieven, diensten of wil jij weten of we je kunnen helpen bij het uitvoeren van je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Contact

Duingroep

Noordeinde 18A
3201 AL Spijkenisse

Telefoonnummer

E-mailadres

KvKnummer

89942957