Duingroep Nederland

Bouw is het kloppende hart van Duingroep. Wij hebben alles in huis om uw project te realiseren.

Heb jij een ervaren timmerman in de omgeving van Spijkenisse nodig?

Bij ons kun je terecht voor diverse soorten timmermanswerk! Wij helpen je bijvoorbeeld bij het renoveren of onderhouden van een woning of ander gebouw. Ook zijn wij er om je te helpen met het verduurzamen van elk soort ruimte.

Professionele timmerman in Spijkenisse

Wij zijn zeer ervaren in allerlei soorten timmermanswerk. Zo plaatsen wij onder andere opzetwanden. Wanneer je bijvoorbeeld je kantoorgebouw laat voorzien van opzetwanden, ontstaat er een stuk meer privacy. Mensen kunnen aan hun bureau werken zonder dat er iemand meekijkt en kunnen zich daarnaast beter concentreren op de eigen werkzaamheden. Zeker iets om te overwegen bij de renovatie van je kantoorgebouw.
 


Daarnaast hebben wij al verschillende cinewalls mogen ontwerpen en laten plaatsen in huizen. Met een cinewall creëer je het echte bioscoopgevoel, maar dan gewoon bij jou thuis. Ook komen deze wanden veel voorbij in kantoren waar geregeld presentaties worden gegeven op een groot scherm. Een cinewall heeft een zeer luxe uitstraling en tilt elke ruimte naar een hoger niveau.

Plafond verlagen, kamer indeling of bergruimte

Wij zijn gespecialiseerd in het verlagen van plafonds. De voordelen zijn dat dit mogelijkheid bied om verlichting en leidingen netjes weg te werken. Wij kunnen diverse soorten verlichting plaatsen op de locatie waar u wilt en de juiste schakeling maken per centraaldoos. Een ander voordeel is de mogelijkheid om leidingen weg te werken. Denk aan ventilatie, afzuiging en waterleidingen.

Op zolders word er vaak gekozen om een kamer indeling te maken waardoor dit omgetoverd kan worden naar slaap of hobby ruimte. Dit kunnen wij doen door wand te plaatsen met traditioneel timmerwerk of te metselen met cellenbeton. Hier kunnen naar wens ook de stroom en kozijnen in worden verwerkt.
Voor extra bergruimte kan er gekozen worden voor een vliering. Hiervoor dient het plafond op zolder wel hoog genoeg te zijn zodat dit niet ten koste gaat van het leef comfort. De vliering kan betreden worden met een vlizotrap. Hierdoor kunt u de spullen opbergen die niet dagelijks nodig zijn.
Mocht de hoogte niet genoeg zijn bieden wij verschillende opties. Denk aan inbouwkasten op maat en schuifdeursystemen bij de schotten.

Verduurzamen van uw woning

Mocht bijvoorbeeld u zolder slecht geïsoleerd zijn bieden wij de mogelijkheid dit van binnenuit te isoleren. Dit geeft 3 voordelen, het zal in de zomer koeler blijven, in de winter warmer en de energie rekening zal lager uitvallen.

Dit effect word nog is vergroot als er een kamerindeling is gemaakt. Hierdoor zal er minder warme lucht ontsnappen via het trappengat naar zolder. Mocht u een slecht geïsoleerd huis hebben kunnen wij dit oplossen door het plaatsen van een voorzetwand met isolatie. Dit heeft 4 voordelen, het zal de warmte beter vast houden, koeler blijven in de zomer, geluid reduceren en energie kosten besparen. Voor meer voorbeelden van ons werk verwijzen wij door naar onze portfolio.  

Contactformulier

Heb jij vragen over onze tarieven, diensten of wil jij weten of we je kunnen helpen bij het uitvoeren van je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Contact

Duingroep

Noordeinde 18A
3201 AL Spijkenisse

Telefoonnummer

E-mailadres

KvKnummer

89942957