Duingroep Nederland

Bouw is het kloppende hart van Duingroep. Wij hebben alles in huis om uw project te realiseren.

Over ons

Duingroep BV. zit gevestigd in het gemoedelijke Spijkenisse (Zuid-Holland). Tevens bevindt zich hier onze showroom. Wij zijn een bouwbedrijf dat verschillende opdrachten uitvoert die te maken hebben met het renoveren, onderhouden én verduurzamen van woningen, appartementen, bedrijfspanden, enzovoorts.

Duurzaamheid, flexibiliteit en klanttevredenheid staan voorop

Onze bedrijfsnaam “Duingroep” staat voor Duurzame Installatie Groep. Wij houden ons dan ook voornamelijk met duurzame producten en materialen bezig, waarbij de focus altijd ligt op kwaliteit. De kernwaarden duurzaamheid, flexibiliteit en klanttevredenheid zijn voor ons tevens erg belangrijk. Onze werkwijze heeft ervoor gezorgd dat we inmiddels een breed scala aan terugkerende klanten hebben opgebouwd. Zo hebben we al vele particulieren én bedrijven mogen helpen in de omgeving van Zuid-Holland. Ook zijn we daarnaast inzetbaar in andere delen van Nederland.

Zeer ervaren en laagdrempelig in contact

Onze medewerkers zijn zeer gedreven in hun vak en beschikken over alle kennis die er nodig is om van elke opdracht een succes te maken. Door onze jarenlange ervaring in het werkveld hebben wij onszelf keer op keer weer bewezen! We vinden het daarnaast belangrijk om laagdrempelig te zijn voor (potentiële) klanten. Zo kun je ons op allerlei verschillende manieren bereiken: telefonisch, per mail of via het contactformulier op onze website. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende afspraak op locatie aan te vragen. Zo kunnen we onder andere beoordelen of jouw vraag past bij onze diensten én of het project te realiseren valt binnen het gevraagde tijdsbestek.
 
 

Tot slot

Wij hopen je op deze manier genoeg te hebben ingelicht over onze werkwijze en waar we voor staan. Hopelijk zien we je snel bij het uitvoeren van je opdracht! Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan, dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.
 

Contactformulier

Heb jij vragen over onze tarieven, diensten of wil jij weten of we je kunnen helpen bij het uitvoeren van je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Contact

Duingroep

Noordeinde 18A
3201 AL Spijkenisse

Telefoonnummer

E-mailadres

KvKnummer

89942957