Duingroep Nederland

Bouw is het kloppende hart van Duingroep. Wij hebben alles in huis om uw project te realiseren.

Renovlies behangen

Ben je op zoek naar het juiste materiaal om je kale, misschien wel oude muren mee te bedekken? Dan is renovlies behang laten aanbrengen een uitstekende keuze! Je woning renovlies laten behangen is vandaag de dag zeer populair en vele mensen kiezen dan ook graag voor dit type behang. Voorheen kozen veel mensen voor deze behangsoort bij het opknappen van de muren van hun vaak oudere woning. Tegenwoordig zien we dat renovlies behang ook veelvuldig wordt gebruikt bij diverse nieuwbouwprojecten.   

Wat is renovlies behang?

Laten we eerst antwoord geven op de vraag wat renovlies behangen precies is. Renovlies staat eigenlijk voor renovatievlies en wordt dan ook veel gebruikt tijdens de renovatie van woningen en andere gebouwen. Door een renovlies behanger in te schakelen, zorg je ervoor dat je muren er weer zo goed als nieuw uit komen te zien, zonder dat je hiervoor het oude stucwerk hoeft te vervangen. Zo is renovlies behang een snelle, effectieve en veel voordeligere optie voor de wanden in uw woning of kantoorgebouw!

Met renovlies heb je veel minder last van vervuiling van de woning ten opzichte van traditioneel stucwerk. Zo blijft uw woning een stuk schoner en opgeruimder.

Renovliezen van af: 13,95

Renovlies behang laten aanbrengen in nieuwbouwwoningen

Renovlies behangen wordt veel gedaan in nieuwbouwwoningen. Dit omdat deze woningen een grote kans hebben op scheurvorming door het zetten van het gebouw. De eerste 7 jaar word hierdoor afgeraden om te stucen in nieuwbouw. Mocht u toch willen stucen is dit uiteraard mogelijk, wij werken samen met ervaren stukadoors. De kans is alleen groot dat er tussentijds reparaties nodig zijn door scheurvorming. Dit kost tijd, ergernis en geld waardoor wij dit afraden.
 


Daarnaast kun je renovlies behang laten aanbrengen om je kale muren netjes af te werken. Wij plakken dit behang gegarandeerd naadloos en lopen alle naden en oneffenheden na voordat er geschilderd word. Hierdoor is het behang bijna niet te onderscheiden van stucwerk.

Zo kunnen de muren later nog voorzien worden van een mooie latexlaag in een kleur naar wens. Omdat renovlies behang doorschijnt, moet het hierna geschilderd worden. Voor een gegarandeerd streeploos resultaat bieden wij airless spuitwerk aan. 

Renovlies behang laten plaatsen in Rotterdam en omstreken

Het aanbrengen van renovlies behang wordt gedaan door onze ervaren en vakkundige renovlies behangers. Het is namelijk niet gemakkelijk om dit op de juiste manier te doen. De renovlies behangers van Duingroep B.V. zijn niet alleen zeer ervaren, maar werken daarnaast met passie voor het vak. Zo krijg je gegarandeerd het beste resultaat! Wij zijn werkzaam in verschillende steden en provincies. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor het laten aanbrengen van renovlies behang in je woning in Rotterdam.

Contactformulier

Heb jij vragen over onze tarieven, diensten of wil jij weten of we je kunnen helpen bij het uitvoeren van je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Contact

Duingroep

Noordeinde 18A
3201 AL Spijkenisse

Telefoonnummer

E-mailadres

KvKnummer

89942957